Om oss


Våre trenere


Vi har landets beste trenere innen de grenene vår klubb representerer.


De fleste av våre trenere har vært med i klubben fra ung alder. De har lang erfaring, mange titler, kurs, karriere og utdanning å se tilbake til.

Erfaringen alle har hatt innen danseverdenen tar de med seg i Studio når de er med å utvikler morgendagens dansegenerasjon.Om Danseklubben vår


Danseklubben Studio1 ble stiftet 11.11.2002 av foreldre til dansere ved det som tidligere het Nancys Freestyle og Discojazz.


Klubben var blant de første i landet som ble organisert som et idrettslag. Studio1 er tilsluttet Norges Idrettsforbund gjennom Akerhus Idrettskrets, Lørenskog Idrettsråd og særforbundet Norges Danseforbund.

Klubbens sportslige resultater er svært gode, med bl.a. flere Norgesmestere, Europamestere og Verdensmestere i mange grener. Det er ikke uten grunn at vi kalles oss for 'verdens beste danseforbund'.

Vi har ca. 500 medlemmer og holder til på Lørenskog. Vi ønsker å være klubben for DEG, uansett om du er ung, gammel, nybegynner eller erfaren - I Studio1 har vi tilbud for alle!

Styret


Danseklubben vår er et foreldredrevet idrettslag.


Hvert år avholdes det generalforsamling, og det velges inn medlemmer av styret, leder og vara.

Styret får hjelp til å drifte klubben av organiserte grupper som tar seg av spesifikke områder.

Alt er dugnadsbasert, og alle medlemmer må bidra med litt hver for at klubben skal gå rundt.


Mer informasjon om nåværende styret kommer snart!


Se nedenfor for å lese mer om dugnad.

Dugnad/annen støtte


Som en foreldredrevet klubb er vi avhengig av dugnadsarbeide fra medlemmer og foreldre av medlemmene.


Hvert år arrangerer klubben rundt 5-6 konkurranser, i tillegg arrangerer vi juleball, sommerball, sommerleir, kick.offs og vår årlige nyttårsforestilling. I tillegg til kursinntekter er det ovennevnte en viktig inntekt for at vi skal kunne fortsette å ha et bredt tilbud til lavest mulig pris.

For å holde utgiftene nede under hvert arrangement er vi avhengige av hjelp fra alle foreldre.


K

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta