Om konkurranser

Hvis du vil bli med på konkurranser

Klubben deltar på ulike konkurranser kalt FDJ (Freestyle og Slow),  DC (Disco og Performing Arts) og Urbane stiler. Vi deltar på konkurranser i regi av danseforbundet og i henhold til barneidrettsbestemmelsene.
Du kan bli med på konkurranser om du har danset masse tidligere eller nettopp betynt på dansekurs. Konkurransene er delt inn i forskjellige nivåer, snakke med treneren din om dette er noe du kunne tenke deg. Det er nivåer for alle, men det er noen forutsetninger:
  • Du må delta på minst ett grunnkurs eller konkurranseparti i den grenen du ønsker å konkurrere.
  • ​Du må ha en egen dans i den grenen du ønsker å konkurrere. I freestyle, slow og disco lærer du stort sett en dans på kurset. I PA (Performing Arts; Jazz, Moderne og Show) trenger du  en privattime for å få din egen dans. Ønsker du at dansen din skal være helt tilpasset deg og ikke samme som de andre lønner det seg med en privattime også i Freestyle, Slow og Disco. 
  • Det er ulike krav til bekledning i de ulike nivåene. Spør treneren din hva som gjelder for deg. 
  • Du må betale konkurranselisens hos Norges Danseforbund: Under 11 år - fritatt, 11-12 år - 100kr, 13år og oppover - 300kr.
Vi har samlet all info man trenger å vite om konkurranser i de forskjellige grenen i en "Håndbok for konkurransedansere", den finner du her.
For oversikt over alle konkurranser i de forskjellige grener Se terminlister her